Το δώρο και το... ντοσιέ με τα αιτήματα που έδωσε ο Πανούσης στον Τσίπρα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Το δώρο και το... ντοσιέ με τα αιτήματα που έδωσε ο Πανούσης στον Τσίπρα [εικόνες & βίντεο]

 Andrea Bonetti / PM Handout / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με γεμάτα χέρια έφυγε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τη συνάντησή του με τον Γιάννη Πανούση, ο οποίος του επιφύλαξε δύο δώρα έκπληξη.

«Επειδή ήσασταν πολύ Large έχουμε για εσάς ένα δώρο και ένα... δωράκι», είπε ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του Πολίτη και δώρισε στον πρωθυπουργό δάφνινο στεφάνι, το οποίο συμβολίζει, όπως είπε πως «όλη η αστυνομία, η ηγεσία, οι διευθυντές είναι ενωμένοι». Φυσικά, ο Γιάννης Πανούσης δεν έμεινε μόνο εκεί και προσέφερε στον Αλέξη Τσίπρα ένα ακόμη... δωράκι, ένα πακέτο 30-40 σελίδων με τα αιτήματα τους.

«Επειδή νομίζατε ότι θα γλιτώνατε... Σας έχουμε για δωράκι τα αιτήματά μας. Είναι ένα μικρό πακετάκι 30-40 σελίδες», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πανούσης και πρόσθεσε:

«Στα χέρια σας είναι η αναβάθμισή μας». Για να του αποκριθεί ο Αλέξης Τσίπρας: «Στα χέρια όλων μας είναι η αναβάθμισή σας και αυτό θα ήταν πολύ σημαντικό για κάθε πολίτη».

Αμέσως μετά, οι αρχηγοί της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής δώρισαν στον πρωθυπουργό ένα ξίφος και ένα κράνος. Ο πρωθυπουργός τα παρέλαβε λέγοντας ότι θα χρησιμοποιήσει το ξίφος για να κόψει κάθε πρόβλημα που μοιάζει με γόρδιο δεσμό και το κράνος για να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις.

Το δώρο και το... ντοσιέ με τα αιτήματα που έδωσε ο Πανούσης στον Τσίπρα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Το δώρο και το... ντοσιέ με τα αιτήματα που έδωσε ο Πανούσης στον Τσίπρα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Aλέξης Τσίπρας Γιάννης Πανούσης δώρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ