Χωρίς Μπενζεμά, Μόντριτς και Μπέιλ η Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο - iefimerida.gr

Χωρίς Μπενζεμά, Μόντριτς και Μπέιλ η Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετούς πονοκεφάλους ενόψει του επαναληπτικού προημιτελικού με την Ατλέτικο Μαδρίτης έχει να αντιμετωπίσει ο Κάρλο Αντσελότι. Ο προπονητής της Ρεάλ μετά τους Γκάρεθ Μπέιλ και Λούκα Μόντριτς είδε και τον Καρίμ Μπενζεμά να μένει εκτός αγώνα.

Τόσο ο Μπέιλ όσο και ο Μόντριτς τραυματίστηκαν στον αγώνα με την Μάλαγα ενώ ο Γάλλος δεν κατάφερε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης την Κυριακή λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα και τέθηκε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τους «ροχιμπλάνκος». Ο Γάλλος επιθετικός προσπάθησε να ανεβάσει την ένταση όμως σε εκείνο το σημείο αισθάνθηκε ξανά πόνους και αποφασίστηκε να μην παρθεί μεγαλύτερο ρίσκο.

Εν τω μεταξύ «πόλεμος» ξέσπασε ανάμεσα στο ιατρικό επιτελείο της Κροατίας και της Ρεάλ για τον τραυματισμό του Μόντριτς, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός δράσης πιθανότητα μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ οριακά θα προλάβει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αν φυσικά η Ρεάλ καταφέρει να προκριθεί σε αυτόν. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο γιατρό των Κροατών Μπόρις Νέμετς, ο Κάρλο Αντσελότι πίεσε τον Μόντριτς μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση με αποτέλεσμα ο Κροάτης μέσος να πάθει υποτροπή και να απουσιάσει ξανά για σχεδόν 1,5 μήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ