Ευρωλίγκα: Για το «ακατόρθωτο» ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας - iefimerida.gr

Ευρωλίγκα: Για το «ακατόρθωτο» ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το έργο του ήταν εξ'αρχής δύσκολο. Έγινε ακόμη περισσότερο μετά τις δύο ήττες στην Μόσχα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ (21:45) ψάχνοντας την επιστροφή από το εις βάρος του 2-0 στη σειρά των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας.

Η διαφορά δυναμικότητας με τη ρωσική ομάδα είναι εμφανής. Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε σε κανένα σημείο των πρώτων δύο αγώνων του στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ να κοντράρει την αντίπαλό του, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες. Η ομάδα του Ντούσαν Ιβάνοβιτς αντιμετώπισε προβλήματα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και άπαντες αναγνώρισαν την ανωτερότητα της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη. Μόνο που ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να παραδώσει τα όπλα χωρίς μάχη. Σήμερα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ θα ψάξει τη νίκη, η οποία θα τον διατηρήσει ζωντανό στο κυνήγι της ανατροπής, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία της διοργάνωσης για ομάδα, η οποία ήταν 2-0 πίσω στο σκορ της σειράς των πλέι-οφ.

Τα προβλήματα δεν λείπουν ξανά για τον Ιβάνοβιτς, ο οποίος θα γνωρίζει την τελευταία στιγμή αν θα έχει στη διάθεσή του τον Σλότερ ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Λαουάλ. Στην αντίπερα όχθη ο Ιτούδης δεν υπολογίζει ξανά τον Φριτζόν ενώ είχε τη δυνατότητα να ξεκουράσει τους παίκτες του αφού δεν υπήρχαν εγχώριες υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο. Η ΤΣΣΚΑ εννοείται ότι θα ψάξει την «σκούπα» προκειμένου να έχει και περισσότερο χρόνο ξεκούρασης αλλά και να μη ρισκάρει μια αλλαγή στην ψυχολογία των παικτών του τριφυλλιού, η οποία θα δημιουργήσει περισσότερο άγχος αν η σειρά οδηγηθεί και σε 4ο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ΤΣΣΚΑ Μόσχας πλει-οφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ