Η αφιέρωση του Περέιρα στον Μίτσελ και το βίντεο για το 42ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού [βίντεο] - iefimerida.gr

Η αφιέρωση του Περέιρα στον Μίτσελ και το βίντεο για το 42ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή, επικρατώντας 4-0 του Λεβαδειακού στο «Γ.Καραϊσκάκης». Ο Βίκτορ Περέιρα δεν παρέλειψε να αφιερώσει τον τίτλο στον Μίτσελ, τον οποίο αντικατέστησε στον πάγκο ενώ στα μάτριξ του σταδίου προβλήθηκε ένα βίντεο με τα πρωταθλήματατης ομάδας επί προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός γνώριζε ότι ήταν πρωταθλητής πριν ξεκινήσει το ματς με τον Λεβαδειακό. Η ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανθρακικού είχε χαρίσει και μαθηματικά τον τίτλο στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι έφτασαν τα 42 πρωταθλήματα στην ιστορία τους και πέντε συνεχόμενα από την ημέρα που την ομάδα ανέλαβε ο Βαγγέλης Μαρινάνκης αγοράζοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών από τον Σωκράτη Κόκκαλη το καλοκαίρι του 2010. Στα ματριξ του σταδίου μάλιστα προβλήθηκε ένα βίντεο, το οποίο έδειχνε τις προηγούμενες φιέστες του Ολυμπιακού με τον κόσμο να πανηγυρίζει μαζί με τους παίκτες του Περέιρα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις του μετά το ματς δεν παρέλειψε να αφιερώσει τον τίτλο και στον Μίτσελ, ο οποίος απομακρύνθηκε από την ομάδα στα μισά της χρονιάς ενώ τόνισε στους παίκτες του ότι η χρονιά θα κλείσει απόλυτα επιτυχημένα όταν κατακτηθεί και το Κύπελλο.

«Φαίνεται εύκολος τίτλος αυτός σε όσους δεν ήταν εδώ και δεν δούλεψαν για αυτόν. Θέλω να μιλήσω σήμερα για τον Μανιάτη να θυμηθούμε την απουσία του. Αφιερώνουμε τον τίτλο στον αρχηγό μας, στους παίκτες της ομάδας, τον πρόεδρό μας γιατί δίνει τη ζωή του για τον σύλλογο, στον Μίτσελ, τον Κούλη (Δουρέκα) ο οποίος θέλει διαρκώς να προσφέρει στον σύλλογο που αγαπά, τους συνεργάτες μου και όλους στην ομάδα γιατί όλοι δουλεύουν πολύ για αυτή», ανέφερε ο πορτογάλος και συνέχισε «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κατακτήσαμε τον τίτλο με 13 πόντους διαφορά, ήμαστε η καλύτερη ομάδα, έχουμε τους καλύτερους παίκτες. Αφιερώνω τον τίτλο στους οπαδούς μας. Μου είχαν μιλήσει για αυτούς πριν έρθω. Είναι πάντα μαζί μας και ζουν για την ομάδα. Μένει όμως ένας ακόμη τίτλος», υποστήριξε ο Περέιρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Ποδόσφαιρο τίτλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ