Η λαχταριστή ψημένη σφολιάτα του κρουασάν γεμισμένη με κρέμα όπως το μάφιν, δημιουργεί ένα λαχταριστό συνδυασμό που αναμένεται να γίνει η νέα μανία στον κόσμο των υποψιασμένων του είδους.
Το cruffin είναι ο συνδυασμός κρουασάν και μάφιν και δίνει ένα «κολασμένο» γευστικό αποτέλεσμα που αναμένεται να προκαλέσει ένα εκ νέου παραλήρημα.
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα γλυκό που εξωτερικά αποτελείται από την κλασική ζύμη για croissant, ενώ η υφή στο εσωτερικό του είναι κρεμώδης όπως του muffin.
Η κρέμα του βγαίνει σε διάφορες γεύσεις όπως καφέ και φρούτα του δάσους και κάνει θραύση.
Οι εμπνευστές είναι οι ιδιοκτήτες ενός μικρού φούρνου της γειτονιάς. Δυστυχώς όχι της δικής μας μια και τα γλυκά ξεφουρνίζονται κάθε πρωί στις 9 στο San Francisco, όπου βρίσκεται το Mr Holmes Bakehouse.