Ευρωλίγκα: Ψάχνει αντίδραση ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη - Για το 1-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα - iefimerida.gr

Ευρωλίγκα: Ψάχνει αντίδραση ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη - Για το 1-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη του νίκη στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» ψάχνει ο Ολυμπιακός, η οποία θα αλλάξει παράλληλα και τα δεδομένα στη σειρά των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να εμφανίσουν εικόνα ανάλογη με αυτή του πρώτου αγώνα όπου οι Καταλανοί δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην κατάκτηση της νίκης, κάνοντας το 1-0 στη σειρά. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τους Πρίντεζη και Ντάνστον να προπονούνται κανονικά ενώ υπολογίζει παραπάνω πλέον στον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος επέστρεψε την Τετάρτη μετά από απουσία σχεδόν 1,5 μήνα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα εκτός έδρας μετρώντας οκτώ ήττες ενώ παράλληλα οι Ισπανοί τρέχουν ένα απίστευτο σερί με 10 νίκες σε 12 ματς στα πλέι-οφ της διοργάνωσης εντός έδρας. Την αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ, θα διευθύνουν οι Ρόμπερτ Λότερμόσερ (Γερμανία), Τόλγκα Σαχίν (Ιταλία) και Ρουστού Νουράν (Τουρκία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Ευρωλίγκα Μπαρτσελόνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ