Οι 1.500 πίτσες που παρήγγειλε ο Άμπραμς για τους φαν του Star Wars και το νέο τρέιλερ [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι 1.500 πίτσες που παρήγγειλε ο Άμπραμς για τους φαν του Star Wars και το νέο τρέιλερ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γεγονός ότι ο Πόλεμος των Άστρων έχει πιστούς φαν σε όλο τον κόσμο ήταν κάτι που συνήθισε ο Τζορτζ Λούκας όταν έβλεπε ολόκληρες ορδές να συγκεντρώνονται έξω από τους κινηματογράφους και τις εκδηλώσεις που διοργανώνονταν για αυτό.

Αυτό, φυσικά, δεν έχει αλλάξει, και έτσι εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν από το πρωί της Τετάρτης έξω από ένα συνεδριακό κέντρο στο Αναχάιμ των ΗΠΑ, 29 ολόκληρες ώρες πριν την έναρξη μιας εκδήλωσης για το Star Wars.

Η είδηση όμως είναι ότι ο Τζ. Τζ. Άμπραμς σκηνοθέτης της ταινίας Star Wars: The Force Awakens και η παραγωγός Κάθλιν Κένεντι, παρήγγειλαν πίτσες για να ευχαριστούν και τους 1.500 φαν που ξενύχτησαν έχω από την αίθουσα.

Στην ίδια εκδήλωση ο Άμπραμς πρόβαλε και το νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας υπό τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες του άκρως συγκινημένου κοινού.

«Η Δύναμη είναι ισχυρή στην οικογένειά μου. Ο πατέρας μου την έχει. Εγώ την έχω. Η αδελφή μου την έχει. Έχεις και εσύ αυτή τη Δύναμη», ακούγεται να λέει στο τρέιλερ ο Λουκ Σκάιγουόκερ, ενώ ταυτόχρονα φαίνεται μία εικόνα του κράνους του Νταρθ Βέιντερ που έχει πάρει το σχήμα κρανίου.

Ακολουθούν σκηνές μάχης, ενώ το τρέιλερ κλείνει με τον Χαν Σόλο, τον οποίο υποδύεται ο Χάρισον Φορντ να λέει στον Τσουμπάκα: «Τσούι, είμαστε σπίτι».

Η ταινία θα προβάλλεται στις αίθουσες από τον Δεκέμβριο του 2015.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζ. Τζ. Άμπραμς star wars πίτσες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ