Απόρησε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου γιατί έβαλαν τα γέλια κάποιοι από τους συμμετέχοντες στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε η ΚΕΔΕ για το μεταναστευτικό χθες, μετά από έναν σύντομο διάλογό της με τον Γιώργο Καμίνη.
Αναρωτήθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων: «Δεν κατάλαβα με πoιο επιχείρημα μας λέει η κυρία υπουργός ότι οι μετανάστες παραμένουν για λίγο και φεύγουν. Υπάρχει κάτι που δεν έχω καταλάβει;».
![«Πού πάνε οι πρόσφυγες, κυρία Χριστοδουλοπούλου;» - «Δεν ξέρω, εξαφανίζονται» [βίντεο] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/2276176.jpg?itok=C6KKKdKP)
«Στατιστικά το βλέπουμε» απάντησε η κα Χριστοδουλοπούλου.
«Πού πάνε, κυρία υπουργέ;» επέμεινε ο Γιώργος Καμίνης.
«Στην Ευρώπη» του απάντησε.
«Πώς πάνε;» ξαναρωτά ο δήμαρχος Αθηνών
«Δεν το ξέρω αυτό [μικρή παύση]. Απλά εξαφανίζονται» απάντησε, για να ακολουθήσουν δυνατά γέλια.
«Γιατί γελάτε, σας φαίνεται αστείο; Πώς να το ξέρω εγώ; Εγώ ελέγχω την είσοδο, όχι την έξοδο» πρόσθεσε η υπουργός.