Κωνσταντινόπουλος: Το 1996 ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τους μεταλλωρύχους και τώρα είναι αντίθετος [έγγραφο] - iefimerida.gr

Κωνσταντινόπουλος: Το 1996 ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τους μεταλλωρύχους και τώρα είναι αντίθετος [έγγραφο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα δημοσίευμα από το μακρινό 1996 επέλεξε να ασκήσει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τις Σκουριές ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Παρουσίασε απόκομμα εφημερίδας από το 1996 όταν οι μεταλλωρύχοι της περιοχής πραγματοποιούσαν απεργίες ζητώντας να δώσει η τότε κυβέρνηση λύση για να μην κλείσουν τα μεταλλεία και χάσουν τις δουλειές τους.

Στην εφημερίδα απεικονίζονται ο τότε πρόεδρος του ΣΥΝ, Νίκος Κωνσταντόπουλος και οι Ασημίνα Ξηροτύρη και Γιάννης Μπαλάφας με στολές μεταλλωρύχων να έχουν κατέβει στις στοές και να εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στις κινητοποιήσεις.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος σημείωσε ότι τότε ο Συνασπισμός ήταν υπέρ των μεταλλωρύχων, ενώ, τώρα, είναι εναντίον τους.

Ας σημειωθεί ότι τα μεταλλεία Χαλκιδικής (Ολυμπιάδας, Στρατωνίου και Σκουριών) ανήκαν τότε στην εταιρία TVX και πρόκειται για τα ίδια μεταλλεία που λειτουργεί σήμερα καναδική εταιρία.

Κωνσταντινόπουλος: Το 1996 ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τους μεταλλωρύχους και τώρα είναι αντίθετος [έγγραφο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ