Ακυρώνεται η Σύνοδος του Ιδρύματος Κλίντον στην Αθήνα, λόγω Χίλαρι - iefimerida.gr

Ακυρώνεται η Σύνοδος του Ιδρύματος Κλίντον στην Αθήνα, λόγω Χίλαρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακυρώνεται τελικά η πολυαναμενόμενη Σύνοδος του Ιδρύματος Κλίντον στην Αθήνα, την πρωτοβουλία της οποίας είχε η Γιάννα Αγγελοπούλου, γιατί η Χίλαρι Κλίντον είναι υποψήφια Πρόεδρος.

Η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου εξέφρασε τη λύπη της για την ακύρωση της Συνόδου και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Μετά την απόφαση του Ιδρύματος Clinton ότι μετά τον Μάιο -λόγω των περιορισμών της προεκλογικής εκστρατείας και δεδομένης της υποψηφιότητας της Hillary Clinton για την Προεδρία- δεν θα πραγματοποιούνται εκτός Η.Π.Α. σύνοδοι του CGI, η Γιάννα Αγγελοπούλου, που είχε την πρωτοβουλία για την οργάνωση του CGI Mediterranean στις 23 & 24 Ιουνίου στην Αθήνα, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Εκφράζω τη λύπη μου γιατί δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του CGI Mediterranean στην Αθήνα, στις 23 & 24 Ιουνίου. Μια συνάντηση που θεωρώ ότι θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη"».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ