Γάλλος Υπουργός Οικονομικών: Ο Σόιμπλε μίλησε λογικά -Δεν θα βρεθεί λύση για την Ελλάδα στις 24 Απριλίου - iefimerida.gr

Γάλλος Υπουργός Οικονομικών: Ο Σόιμπλε μίλησε λογικά -Δεν θα βρεθεί λύση για την Ελλάδα στις 24 Απριλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εκτίμηση πως θα βρεθεί λύση για την Ελλάδα, αλλά όχι μέσα στις επόμενες ημέρες εξέφρασε την Πέμπτη ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν.

Ο κ. Σαπέν φάνηκε να συμφωνεί με τον Γερμανό ομόλογό του Βολφγκανγκ Σόιμπλε ο οποίος έκρινε την Τετάρτη ότι είναι απίθανο να επιτευχθεί συμφωνία για την Ελλάδα στο Eurogroup της 24ης Απριλίου.

«Είπε κάτι λογικό, το οποίο είναι η μόνη καθαρή επικεντρωμένη ματιά στην τρέχουσα κατάσταση» δήλωσε ο Μισέλ Σαπάν στο France Inter για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. «Αλλά μέσα σε αυτή τη φράση που είπε ή τις φράσεις που ακολούθησαν μετά, εγώ συμφωνώ με αυτό: ότι «η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ».

«Ετσι, μετά την εβδομάδα που έρχεται, θα βρούμε λύσεις με την Ελλάδα» πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών και επεσήμανε ότι αυτά δεν λύνονται από τη μια μέρα στην άλλη, «αλλά πρέπει να δουλέψουμε όλοι, σοβαρά και να κάνουμε προτάσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ