Στη μάχη των προημιτελικών και το Γιουρόπα Λιγκ - iefimerida.gr

Στη μάχη των προημιτελικών και το Γιουρόπα Λιγκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η σκυτάλη περνάει στο Γιουρόπα Λιγκ όπου σήμερα θα ψάξουν το προβάδισμα πρόκρισης οι οκτώ ομάδες που συνθέτουν τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Ισπανία και τη Γερμανία όπου η Σεβίλλη υποδέχεται τη Ζενίτ και η Βόλφσμπουργκ την Νάπολι ενώ στις άλλες δύο αναμετρήσεις η Ντιναμό Κιέβου θα υποδεχθεί την Φιορεντίνα και η Μπριζ την Ντνίπρο.

Σεβίλλη-Ζενίτ
Η Σεβίλλη έχει παράδοση στο θεσμό. Συγκεκριμένα όσες φορές κατάφερε να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά, ήταν και η ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο. Με τη Ζενίτ έχει δώσει στο παρελθόν τέσσερις μάχες, με τα αποτελέσματα απόλυτα μοιρασμένα αφού κάθε ομάδα έχει από μια νίκη ενώ δύο αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες. Για το σημερινό παιχνίδι, οι Ρώσοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα απουσιών αφού ο Αντρέ Βίλας Μπόας δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Χουλκ, Ντάνι, Κρισίτο, Σμόλνικοφ και στον τραυματία Φαϊζούλιν.

Μπριζ-Ντνίπρο
Ισως το λιγότερο εμπορικό ζευγάρι. Η Μπριζ, η οποία παραμένει αήττητη φέτος εντός έδρας σε 23 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, υποδέχεται την Ντνίπρο, η οποία απέκλεισε τον Ολυμπιακό και τον Άγιαξ στο δρόμο για τους «8». Ζοζούλια και Ματέους είναι εκτός για τους Ουκρανούς ενώ οι Βέλγοι έχουν και αυτοί σημαντικά προβλήματα αφού θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Μονιέ, Ντουάρτε και Έγχελς.

Ντιναμό Κιέβου-Φιορεντίνα
Από σπουδαίες προκρίσεις προέρχονται Ντιναμό Κιέβου και Φιορεντίνα, οι οποίες θα κοντραριστούν μεταξύ τους. Οι Ουκρανοί με εντυπωσιακή εμφάνιση απέκλεισαν την Έβερτον ενώ οι «βιόλα» διέσυραν τη Ρόμα μέσα στο «Ολύμπικο». Η Ντιναμό Κιέβου απέναντι σε Ιταλούς δυσκολεύεται χαρακτηριστικά μετρώντας μόλις δύο νίκες σε 18 αναμετρήσεις ενώ η Φιορεντίνα έχει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες παραμένοντας αήττητη απέναντι σε Ουκρανούς. Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ δεν υπολογίζει στους Μακαρένκο και Βελόσο, ενώ Μπασάντα και Ρόσι θα λείψουν από τους Ιταλούς.

Βόλφσμπουργκ-Νάπολι
Ισως το μεγαλύτερο ζευγάρι των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ. Δύο εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, κληρώθηκαν μεταξύ τους. Βόλφσμπουργκ και Νάπολι συνθέτουν ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο ζευγάρι με τις δύο ομάδες να μην έχουν ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ