Με αισιοδοξία ο Παναθηναϊκός για το break κόντρα στην ΤΣΣΚΑ - Σήμερα η 2η μάχη στη Μόσχα - iefimerida.gr

Με αισιοδοξία ο Παναθηναϊκός για το break κόντρα στην ΤΣΣΚΑ - Σήμερα η 2η μάχη στη Μόσχα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να φτάσει τη σειρά των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας στο 1-1, θα προσπαθήσει απόψε ο Παναθηναϊκός (20:00, Novasports3) στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Η ντροπιαστική ήττα της Τρίτης ανήκει στο παρελθόν και ο Ντούσαν Ιβάνοβιτς αισιοδοξεί για καλύτερη εικόνα των πράσινων στο δεύτερο ματς.

Ο Παναθηναϊκός ήταν απογοητευτικός την Τρίτη και η ήττα με σκορ 93-66 κρίνεται δίκαιη αφού η ΤΣΣΚΑ έδειξε την ανωτερότητά της σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Οι πράσινοι δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν το ρυθμό των Ρώσων, ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση με τον Ιβάνοβιτς να πετάει λευκή πετσέτα στο τελευταίο 10λεπτο όπου έδωσε χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες.

Για την αποψινή 2η αναμέτρηση υπάρχει η αισιοδοξία, ότι ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να φανεί πιο ανταγωνιστικός και τουλάχιστον θα διεκδικήσει με καλύτερες προϋποθέσεις τη νίκη, η οποία θα τον διατηρήσει ζωντανό στο κυνήγι μιας θέσης για το Final-4. Σλότερ και Λαουάλ παραμένουν εκτός για το τριφύλλι ενώ η ΤΣΣΚΑ εξακολουθεί να μην υπολογίζει στον Φριτζόν. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο άλλο πρόβλημα ωστόσο φρόντισε να διατηρήσει χαμηλούς τους τόνους μετά την εντυπωσιακή νίκη της ομάδας του στο πρώτο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ΤΣΣΚΑ Μόσχας Ευρωλίγκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ