Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Λανγκ - Στις 250.000 ευρώ ετησίως το συμβόλαιο - iefimerida.gr

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Λανγκ - Στις 250.000 ευρώ ετησίως το συμβόλαιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσημη μορφή πήρε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Μίκαελ Λανγκ. Οι πράσινοι κατέθεσαν πρόταση αγοράς του παίκτη, ο οποίος πλέον έχει στα χέρια του το συμβόλαιο τριετούς διάρκειας που του προτείνει ο Παναθηναϊκός.

Ο Λεωνίδας Βόκολος ήταν αυτός που παρέδωσε την επίσημη πρόταση στον 24χρονο δεξιό αμυντικό, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Γκρασχόπερς στο τέλος της σεζόν. Ο Παναθηναϊκός έκανε πράξη αυτό που είχε γραφτεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο ρεπορτάζ της ομάδας, με μια πρόταση, η οποία μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει για τον ποδοσφαιριστή. Πρόκειται ουσιαστικά για διπλασιασμό των αποδοχών του αφού ο Παναθηναϊκός πρότεινε στον παίκτη συμβόλαιο για τρία χρόνια με ετήσεις απολαβές 250,000 ευρώ, οι οποίες με τα μπόνους κάθε έτους φτάνουν τις 300,000.

Η πλευρά του παίκτη όπως ήταν λογικό, ζήτησε χρόνο προκειμένου να απαντήσει αλλά και για να περιμένει τις προτάσεις που αναμένονται από τις γερμανικές ομάδες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Φράιμπουργκ είναι εκείνη, η οποία βρίσκεται κοντά στον παίκτη ωστόσο αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο Παναθηναϊκός θα περιμένει την απάντηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Στο πράσινο στρατόπεδο πάντως εκφράζεται αισιοδοξία για τη θετική έκβαση της υπόθεσης.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ