Ευρωλίγκα: Ηττα για τον Ολυμπιακό (73-57) από την Μπαρτσελόνα - Μέτρια εμφάνιση στο 1ο ματς των πλέι-οφ - iefimerida.gr

Ευρωλίγκα: Ηττα για τον Ολυμπιακό (73-57) από την Μπαρτσελόνα - Μέτρια εμφάνιση στο 1ο ματς των πλέι-οφ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια την Μπαρτσελόνα, η οποία έφτασε στη νίκη με σκορ 73-57 και πραγματοποίησε το 1-0 στη σειρά των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας.

Η επανεμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη δεν ήταν αρκετή ώστε ο Ολυμπιακός να καταφέρει να κοντράρει την Μπαρτσελόνα μέσα στη Βαρκελώνη. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου κατάφερε να παίξει ουσιαστική άμυνα στα πρώτα δύο δεκάλεπτα και παρά τους τραυματισμούς των Πρίντεζη και Ντάνστον έδειξε ικανή να μείνει μέσα στο παιχνίδι. Ωστόσο από το ξεκίνημα της 3ης περιόδου, οι Ισπανοί πάτησαν γκάζι και δεν επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να μείνει μέσα στο ματς με τη διαφορά να βρίσκεται σταθερά σε διψήφια νούμερα.

Ο Σπανούλης παρά την επανεμφάνισή του έδειξε φανερά επηρεασμένος από την απουσία του ενώ και ο Χάντερ έδειξε να βρίσκεται εκτός ρυθμού. Οι ερυθρόλευκοι υπέπεσαν σε αρκετά λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Καταλανοί σημειώνοντας την 9 συνεχόμενη εντός έδρας νίκη τους απέναντι στην ελληνική ομάδα, με τους δύο συλλόγους να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το βράδυ της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Ολυμπιακός Ευρωλίγκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ