Ολα τα μεγάλα ονόματα στο Ιnternational Champions Cup - Για 2η χρονιά στις Η.Π.Α. - iefimerida.gr

Ολα τα μεγάλα ονόματα στο Ιnternational Champions Cup - Για 2η χρονιά στις Η.Π.Α.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο φετινό καλοκαίρι δεν υπάρχει κάποια σπουδαία ποδοσφαιρική διοργάνωση όμως οι φίλαθλοι του αθλήματος δεν θα μείνουν παραπονεμένοι. Οι υπεύθυνοι του Ιnternational Champions Cup αποφάσισαν μετά την περσινή τεράστια επιτυχία που σημείωσε, να το διοργανώσουν ξανά φέτος, με τη συμμετοχή ορισμένων εκ των μεγαλύτερων συλλόγων του κόσμου.

Πρόκειται για το τουρνουά, στο οποίο έλαβε πέρυσι μέρος και ο Ολυμπιακός ενώ ο τελικός ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Ρεάλ Μαδρίτης συγκέντρωσε σχεδόν 110.000 κόσμου στις εξέδρες του σταδίου στο Μίσιγκαν. Φέτος, οι οκτώ ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν σε ομίλους θα είναι οι: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Πόρτο, Φιορεντίνα, ΛΑ Γκάλαξι, Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, Σαν Χοσέ και Κλαμπ Αμέρικα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ