Το λάθος τατουάζ του Μάριο Μάντζουκιτς - Πως την πάτησε ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης [εικόνα] - iefimerida.gr

Το λάθος τατουάζ του Μάριο Μάντζουκιτς - Πως την πάτησε ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα απρόσεκτου ή ερασιτέχνη καλλιτέχνη τατουάζ έπεσε ο Μάριο Μάντζουκιτς. Ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης θέλησε να «χτυπήσει» μια φράση γραμμένη στα εβραϊκά στη μέση του όμως το νόημά της δεν ήταν αυτό που ήθελε ο Κροάτης επιθετικός.

Ο Μάντζουκιτς επέλεξε τα εβραϊκά και όχι κάποια άλλη γλώσσα. Αντί λοιπόν ο επαγγελματίας στον οποίο απευθύνθηκε να του «χτυπήσει» τη φράση από τα δεξιά προς τα αριστερά, έκανε το λάθος και την ξεκίνησε από τα αριστερά όπως συμβαίνει με όλες τις άλλες γλώσσες του πλανήτη. Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο λάθος. Ο άσος της Ατλέτικο ήθελε να γράψει τη φράση «Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» όμως ο... καλλιτέχνης που ανέλαβε το τατουάζ έγραψε «Όποιος δεν σε σκοτώσει, σε κάνει πιο δυνατό». Η διαφορά είναι αρκετά σημαντική και ήδη ο Μάντζουκιτς ψάχνει τρόπο να το διορθώσει.

Το λάθος τατουάζ του Μάριο Μάντζουκιτς - Πως την πάτησε ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ