Πόσο κόστισε τελικά η Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους – Γιατί αυξήθηκε το αρχικό ποσό [έγγραφα] - iefimerida.gr

Πόσο κόστισε τελικά η Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους – Γιατί αυξήθηκε το αρχικό ποσό [έγγραφα]

Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κοντά στα 23.000 ευρώ θα στοιχίσει τελικά η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους που έχει συστήσει η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ειδικότερα, το κόστος διαμορφώνεται στις 22.700 ευρώ, όπως προκύπτει από την σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στην «Διαφάνεια».

Το αρχικό ποσό είχε υπολογιστεί στις 15.750 ευρώ διανεμόμενο ως εξής: 9.000 ευρώ για διατροφή και 6.000 ευρώ για διαμονή των προσκεκλημένων της επιτροπής στην Αθήνα, για πέντε ημέρες, από τις 3 έως τις 8 Απριλίου.

Το αρχικό κονδύλι αυξήθηκε καθώς η Βουλή πλήρωσε και τα αεροπορικά εισιτήρια για την μετακίνηση των δεκατεσσάρων προσκεκλημένων συνολικής αξίας 6.950 ευρώ.

Πόσο κόστισε τελικά η Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους – Γιατί αυξήθηκε το αρχικό ποσό [έγγραφα] | iefimerida.gr 0
Πόσο κόστισε τελικά η Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους – Γιατί αυξήθηκε το αρχικό ποσό [έγγραφα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ