Champions League: Μεγάλες «μάχες» σε Παρίσι και Οπόρτο - iefimerida.gr

Champions League: Μεγάλες «μάχες» σε Παρίσι και Οπόρτο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την χθεσινή... ξηρασία σε γκολ στο Champions League, σήμερα οι φίλαθλοι περιμένουν να αποζημιωθούν με δύο δυνατά ματς.

Ο Ζλάνταν Ιμπραϊμοβιτς και ο Λιονέλ Μέσι δεν θα τεθούν αντιμέτωποι στο Παρίσι στο σημερινό πρώτο προημιτελικό ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπαρτσελόνα στο «Παρκ ντε Πρενς». Ο Σουηδός είναι τιμωρημένος με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται από τον Μπλαν. Από την άλλη πλευρά, η «Μπάρτσα» έχει τον Μέσι αλλά όχι και τον Άλβες. Ωστόσο οι Καταλανοί στη Γαλλία δεν τα πάνε καθόλου καλά. Δεν έχουν πάρει νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς που έχουν δώσει με γαλλική ομάδα εκτός έδρας.

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς, η Πόρτο υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Η Πόρτο φαντάζει το αουτσάιντερ στο ζευγάρι… Είναι και το παραδέχονται και τα στελέχη της αλλά σκοπεύουν να καταβάλουν την προσπάθειά τους. Τα στατιστικά του Γκουαρντιόλα όμως δεν αφήνουν περιθώριο… Είναι αήττητος με πέντε νίκες και έξι ισοπαλίες. Ωστόσο, στο Πόρτο θα παρατάξει μια Μπάγερν χωρίς σημαντικά στελέχη. Ρόμπεν, Ριμπερί και Σβάινστάιγκερ είναι οι σημαντικότερες απουσίες.

Tο σημερινό πρόγραμμα:
21:45 Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα (ΝΕΡΙΤ)
21:45 Πόρτο – Μπάγερν Μονάχου (NOVASPORTS2)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ