Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ζητά βουλευτική σύνταξη - iefimerida.gr

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ζητά βουλευτική σύνταξη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίτηση για του χορηγηθεί βουλευτική σύνταξη θα καταθέσει σύντομα ο εν αργία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς εδώ και τέσσερις μήνες δεν έχει πάρει μισθό, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα όχι μόνο ο ίδιος αλλά και οι συνεργάτες του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έπαψε εδώ και τέσσερις μήνες να λαμβάνει την αποζημίωση από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω της διοικητικής ποινής της αργίας που του επιβλήθηκε τον περασμένο Ιούνιο και, όπως υποστηρίζει στέλεχος της παράταξής του, ο περιφερειάρχης έχει στεγνώσει οικονομικά και πλέον σκέφτεται πολύ σοβαρά να διεκδικήσει τη βουλευτική σύνταξη,.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, ο εν αργία περιφερειάρχης, με μακρά θητεία στο ελληνικό κοινοβούλιο, φέρεται αποφασισμένος να κινηθεί εντός των ημερών προς αυτήν κατεύθυνση και μάλιστα σκοπεύει να διεκδικήσει αναδρομικά το σύνολο του ποσού, από τον περασμένο Ιούνιο που διεκόπη η καταβολή του μισθού του.

Παράλληλα, μεγάλο πρόβλημα υπάρχει και με τους συνεργάτες του κ. Ψωμιάδη οι οποίοι επίσης παραμένουν απλήρωτοι όλον αυτόν τον καιρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ