Βήμα πρόκρισης για Γιουβέντους – Ολα ανοιχτά στο ντέρμπι της Ατλέτικο με την Ρεάλ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Βήμα πρόκρισης για Γιουβέντους – Ολα ανοιχτά στο ντέρμπι της Ατλέτικο με την Ρεάλ [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκόρερ τον Aρτούρο Βιδάλ (πρώτο του γκολ στην διοργάνωση φέτος) η Γιουβέντους πήρε με πέναλτι μια πολύ σημαντική νίκη στα προημιτελικά του Champions League κόντρα στη Μονακό.

Ετσι, οι Ιταλοί έχουν το προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του θεσμού ενόψει του επαναληπτικού στη Γαλλία, αν και το σκορ είναι εύθραυστο μιας και οι παίκτες του Ζαρντίμ στάθηκαν πολύ καλά στο αποψινό ματς του Τορίνο.

Βήμα πρόκρισης για Γιουβέντους – Ολα ανοιχτά στο ντέρμπι της Ατλέτικο με την Ρεάλ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, τα ονόματα ήταν μεγάλα, οι αστέρες πολλοί, αλλά γκολ δεν μπήκε. Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης έμειναν στο 0-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν» και έτσι όλα μοιάζουν... ανοιχτά στην ρεβάνς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η «βασίλισσα» ήταν καλύτερη καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, είχε τις ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Και αυτό αφήνει όλα τα ενδεχόμενα πιθανά, καθώς η Ατλέτικο αν σκοράρει στον επαναληπτικό έχει το προβάδισμα του εκτός έδρας γκολ.

Βήμα πρόκρισης για Γιουβέντους – Ολα ανοιχτά στο ντέρμπι της Ατλέτικο με την Ρεάλ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ