Σφοδρή επίθεση Κικίλια σε Παρασκευόπουλο: Θα μείνετε στην ιστορία ως ο υπουργός καθ΄υπόδειξιν τρομοκρατών και κουκουλοφόρων - iefimerida.gr

Σφοδρή επίθεση Κικίλια σε Παρασκευόπουλο: Θα μείνετε στην ιστορία ως ο υπουργός καθ΄υπόδειξιν τρομοκρατών και κουκουλοφόρων

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκληρά λόγια απευθύνθηκε στον υπουργό Δικαιοσύνης ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με την κατάληψη στο κεντρικό κτίριο της Πρυτανείας στα Προπύλαια.

Κατά τη δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ ο Βασίλης Κικίλιας είπε στον Νίκο Παρασκευόπουλο:

«Πείτε μου με την ιδιότητα του πανεπιστημιακού τι απαντάτε στην απεγνωσμένη έκκληση όλων των πανεπιστημίων για την απελευθέρωση της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ. Πείτε μου αν είστε με τους κουκουλοφόρους ή τους πανεπιστημιακούς. Εκτος και αν μου πείτε ότι θα φέρετε τροπολογία να να εκτίσει την ποινή στο σπίτι του και ο Κουφοντίνας για να φύγουν οι αναρχικοί από το Πανεπιστήμιο. Θα μείνετε στην Ιστορία ως ο υπουργός καθ΄υπόδειξιν των τρομοκρατών και των κουκουλοφόρων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ