Συλλήψεις για κατάληψη στην Πρυτανεία: Μυστήριο με δυο Αλγερινούς -Λένε ότι είναι επιχειρηματίες και πήγαν... κατά λάθος - iefimerida.gr

Συλλήψεις για κατάληψη στην Πρυτανεία: Μυστήριο με δυο Αλγερινούς -Λένε ότι είναι επιχειρηματίες και πήγαν... κατά λάθος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν οι 15 συλληφθέντες από την Πρυτανεία του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη οικιακής ειρήνης (πλημμέλημα), ενώ κάποιοι από αυτούς κατηγορούνται και για άρνηση δακτυλοσκόπησης.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας Πολωνός ο οποίος καταζητείτο με διεθνές ένταλμα για υπόθεση ναρκωτικών στη χώρα του και θα οδηγηθεί αργότερα στην Εισαγγελία Εφετών.

Κατηγορούμενοι και δύο Αλγερινοί οι οποίοι υποστηρίζουν ότι τυχαία βρεθήκαν στον χώρο της Πρυτανείας. Οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί είναι επιχειρηματίες, μένουν σε κεντρικό ξενοδοχείο, έχουν έρθει για επιχειρηματικούς λόγους και νόμιζαν ότι υπήρχε εκδήλωση στον χώρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρυτανεία κατάληψη συλλήψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ