Παπαμιμίκος: Η ΝΔ χρειάζεται ένα ισχυρό rebranding - iefimerida.gr

Παπαμιμίκος: Η ΝΔ χρειάζεται ένα ισχυρό rebranding

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται ένα ισχυρό rebranding που θα την επανασυστήσει στους πολίτες, όχι με βάση αυτά που είπε ή έκανε στο παρελθόν, αλλά κυρίως για όσα οραματίζεται για την Ελλάδα του αύριο, αναφέρει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Στη συνέντευξη που παραχωρεί σε γνωστή ιστοσελίδα υπογραμμίζει με έμφαση ότι η Νέα Δημοκρατία οφείλει να σπάσει τα στεγανά, να μην επιτρέψει νεοπαγείς βαρονίες και να δώσει την ευκαιρία σε όλους όσοι επιθυμούν να προσφέρουν.

Ο κ. Παπαμιμίκος υποστηρίζει ότι η ΝΔ είναι το τελευταίο μεγάλο ανάχωμα λογικής απέναντι στον εθνολαϊκισμό, που κάποιοι εντέχνως στην κυβέρνηση καλλιεργούν. Παράλληλα στέλνει και μήνυμα εντός της ΝΔ, τονίζοντας πως όποιος φοβάται να τολμήσει ανοίγματα είναι καταδικασμένος να μείνει πίσω, ενώ αναφέρει πως το κόμμα έχει ανάγκη από νέα πνοή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανδρέας Παπαμιμίκος ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ