Σπαγγέτι με τόνο, σκόρδο και ελιές - iefimerida.gr

Σπαγγέτι με τόνο, σκόρδο και ελιές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με φρέσκιες ντοματούλες της εποχής.

Υλικά

  • 400 γραμμάρια τόνος σε λάδι
  • 400 γραμμάρια σπαγγέτι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1/2 κουταλάκι τσίλι
  • 4 ντοματούλες φρέσκες στον τρίφτη
  • 80 γραμμάρια μαύρες ελιές
  • 2 κουταλάκια του γλυκού κάπαρη
  • Μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Στραγγίστε τον τόνο, πετάξτε το λάδι της κονσέρβας
  • Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεστάνετε το λάδι με το σκόρδο χοντροκομμένο και το τσίλι
  • Προσθέστε τον τόνο, την τομάτα
  • Αφήστε το να στραγγίσει τα υγρά για 10 λεπτά
  • Την ίδια ώρα βράστε τα μακαρόνια σε πολύ αλατισμένο νερό
  • Προσθέστε στη σάλτσα τις ελιές και την κάπαρη
  • Στραγγίστε τα μακαρόνια και προσθέστε τα στο τηγάνι
  • Ανακατέψτε και σερβίρετε με πολύ πιπέρι
Σπαγγέτι με τόνο, σκόρδο και ελιές  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή σπαγγέτι τόνος ντοματα σκόρδο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ