Με φρέσκιες ντοματούλες της εποχής.
Υλικά
- 400 γραμμάρια τόνος σε λάδι
- 400 γραμμάρια σπαγγέτι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 κουταλάκι τσίλι
- 4 ντοματούλες φρέσκες στον τρίφτη
- 80 γραμμάρια μαύρες ελιές
- 2 κουταλάκια του γλυκού κάπαρη
- Μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Στραγγίστε τον τόνο, πετάξτε το λάδι της κονσέρβας
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεστάνετε το λάδι με το σκόρδο χοντροκομμένο και το τσίλι
- Προσθέστε τον τόνο, την τομάτα
- Αφήστε το να στραγγίσει τα υγρά για 10 λεπτά
- Την ίδια ώρα βράστε τα μακαρόνια σε πολύ αλατισμένο νερό
- Προσθέστε στη σάλτσα τις ελιές και την κάπαρη
- Στραγγίστε τα μακαρόνια και προσθέστε τα στο τηγάνι
- Ανακατέψτε και σερβίρετε με πολύ πιπέρι
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο