Για το πρώτο «θαύμα» ο Παναθηναϊκός στη Μόσχα - Το δύσκολο έργο του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ - iefimerida.gr

Για το πρώτο «θαύμα» ο Παναθηναϊκός στη Μόσχα - Το δύσκολο έργο του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιο δύσκολη αποστολή των τελευταίων ετών καλείται να φέρει εις πέρας ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ξεκινά τη σειρά των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20:00, ΝΕΡΙΤ).

Το έργο του είναι εκ των προτέρων πάρα πολύ δύσκολο. Οι Ρώσοι όχι μόνο είναι από την αρχή της σεζόν ένα εκ των φαβορί για παρουσία στο Final-4 αλλά και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με το σχεδόν τριπλάσιο μπάτζετ από τον Παναθηναϊκό δεν έχει αποκλειστεί ποτέ στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας, από τότε που αυτά έχουν τη σημερινή μορφή, γνώρισε την τελευταία της ήττα στη διαδικασία το 2008 από τον Ολυμπιακό εντός έδρας ενώ γενικά εντός έδρας μετράει μόλις δύο ήττες.

Απέναντι σε όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός των μόλις τριών νικών φέτος μακριά από το ΟΑΚΑ θα κάνει απόψε την πρώτη του προσπάθεια για μια εκτός έδρας νίκη, η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα στη σειρά. Οι πράσινοι έχουν μειονέκτημα έδρας, κάτι που σημαίνει ότι μετά από τα δύο παιχνίδια στη Μόσχα, θα φιλοξενήσουν την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ, αν χρειαστεί για δύο παιχνίδια, μέχρι μια από τις δύο ομάδες να φτάσει τις τρεις νίκες. Σε περίπτωση που Παναθηναϊκός και ΤΣΣΚΑ οδηγηθούν στο 2-2, τότε το τελευταίο και κρίσιμο παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Ρωσία.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ΤΣΣΚΑ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φριτζόν αφού ο καλύτερος σουτέρ των γηπεδούχων αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δάχτυλο. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έχασε στην τελευταία προπόνηση τον Σλότερ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα και οι Ισπανοί Βιθέντε Μπούλτο και Κάρλος Περούγκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ΤΣΣΚΑ Μόσχας Ευρωλίγκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ