Μέσι: «Η ζωή μου άλλαξε μετά τον ερχομό του παιδιού μου» - iefimerida.gr

Μέσι: «Η ζωή μου άλλαξε μετά τον ερχομό του παιδιού μου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λιονέλ Μέσι σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του παραδέχθηκε τη δύσκολη περσινή χρονιά που έζησε λόγω του σοβαρού τραυματισμού του αλλά και για το πως άλλαξε η οπτική του για τη ζωή μετά τον ερχομό του παιδιού του.

Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα δεν έκρυψε ότι πέρυσι πέρασε μια πολύ δύσκολη χρονιά, την οποία όμως όπως αποδεικνύουν και οι αριθμοί φέτος, έχει αφήσει στο παρελθόν. Μιλώντας στο επίσημο περιοδικό της Μπαρτσελόνα, κράτησε «χαμηλά την μπάλα» ενόψει των τριών στόχων που κυνηγά φέτος η ομάδα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Η αλήθεια είναι πως η σεζόν είναι διαφορετική σε σχέση με την περσινή. Έζησα μια δύσκολη χρονιά με τραυματισμούς που με επηρέασαν. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλά. Ξόδεψα πολύ χρόνο εκτός γηπέδου, αλλά από τη στιγμή που επέστρεψα είναι καλά. Προσπάθησα να ξεχάσω ό,τι έζησα εκείνη τη χρονιά, ώστε να βρω τον καλό μου εαυτό και τώρα αισθάνομαι καλά» τόνισε ο Μέσι και στη συνέχεια μίλησε για τη φετινή σεζόν συγκρίνοντάς την μάλιστα με τη σεζόν του τρεμπλ «Μακάρι να δούμε κάτι ανάλογο. Έχουμε τη θέληση να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται και θα παλέψουμε για αυτό».

Κόντρα στη Σεβίλλη, ο Μέσι πέτυχε το 398 γκολ του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και τόνισε «Είναι ωραίο να σκοράρεις, αλλά σε αυτό το σημείο κάθε γκολ είναι ένα γκολ...». Οσο για το που βρίσκονται οι μπάλες των ρεκόρ, ο ίδιος απαντά «Εχω αποθηκεύσει τις μπάλες σε μια γυάλινη βιτρίνα με τα τρόπαια, αλλά σκοπεύω να κάνω κάτι καλύτερο...».

Οι μπάλες αυτές έχουν υπογραφές συμπαικτών του και ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα εξηγεί τον λόγο «Υπογράφουν στη μπάλα διότι είναι μια αναγνώριση για όλη την ομάδα. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα πετύχει όσα έχω κάνει και ειδικά τα χατ τρικ, τα οποία και εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από αυτούς».

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη ο Μέσι μίλησε και για τον γιο του Τιάγκο. «Εχει αλλάξει τα πάντα, ειδικά τη σκέψη. Πλέον, έχω αλλάξει και τον τρόπο που είμαι σε ένα ματς. Πριν, αν έκανα κάτι λάθος ή πήγαινε κάτι άσχημα δεν μιλούσα σε κανέναν για τρεις ή τέσσερις ημέρες, πήγαινα να τρελαθώ. Τώρα, έρχομαι σπίτι έπειτα από ένα ματς, βλέπω τον γιο μου και μου περνάνε όλα. Στη ζωή υπάρχουν κι άλλα πράγματα εκτός από το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιονέλ Μέσι Μπαρτσελόνα γκολ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ