Αμφίβολος ο Σπανούλης ενόψει Μπαρτσελόνα - iefimerida.gr

Αμφίβολος ο Σπανούλης ενόψει Μπαρτσελόνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός ξεκινά από τη Βαρκελώνη την προσπάθειά του για την πρόκριση στο Final-4 κόντρα στην Μπαρτσελόνα όμως είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Έλληνας άσος των ερυθρόλευκων δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού του και για το λόγο αυτό δεν έχει μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, πονοκεφαλιάζοντας τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο τεχνικός της ομάδας αποφάσισε να πάρει στην αποστολή τον Σπανούλη και όλα να κριθούν στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, μια μέρα πριν από την πρώτη μάχη την Τετάρτη. Μαζί με τον Σπανούλη, στην αποστολή θα μπει και ο Οθέλο Χάντερ αν και αυτός είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστεί.

Οι πιθανότητες ο Σπανούλης να πάρει έστω και λίγο χρόνο συμμετοχής στο πρώτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα δεν θα έπρεπε να αποκλειστούν αφού ο Σφαιρόπουλος ίσως προσπαθήσει σιγά-σιγά να τον βάλει σε κλίμα πλέι-οφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ