Γιατί η Γκουίνεθ Πάλτροου αποφάσισε να τραφεί με 29 δολάρια την εβδομάδα -Τι τρώει [εικόνα] - iefimerida.gr

Γιατί η Γκουίνεθ Πάλτροου αποφάσισε να τραφεί με 29 δολάρια την εβδομάδα -Τι τρώει [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διατροφικές συνήθειες της Γκουίνεθ Πάλτροου ήταν πάντα ένα θέμα συζήτησης. Αλλωστε, έχει κάνει διάσημο το τριήμερο πρόγραμμα αποτοξίνωσης που εφαρμόζει.

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός αποφάσισε να τραφεί με 29 δολάρια την εβδομάδα, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα για εκείνους που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα βασικά.

Η Πάλτροου αποφάσισε να πάρει μέρος στην πρόκληση που της απηύθυνε μέσω Twitter ένας φίλος της. Ετσι, για επτά ημέρες θα έπρεπε να καταναλώσει τρόφιμα που θα κόστιζαν 29 δολάρια συνολικά. Η ίδια, φρόντισε να ενημερώσει τους θαυμαστές της τι θα έτρωγε αυτή την εβδομάδα, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία με τα τρόφιμα στο διαδίκτυο. «Αυτά μπορείς να αγοράσεις με 29 δολάρια. Αυτά με τα οποία πρέπει να ζήσουν οι οικογένειες που τρέφονται με κουπόνια», έγραψε, καθώς το τελευταίο είναι το αντικείμενο της συγκεκριμένης πρόκλησης, ώστε να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος για το θέμα.

Για την ιστορία, η Πάλτροου αγόραζε αβγά, φασόλια, αρακά, κρεμμύδι, αβοκάντο, καστανό ρύζι, τορτίγιες, μαρούλι, σκόρδο, φρέσκα κρεμμυδάκια, μαϊντανό, μία γλυκοπατάτα, μία ντομάτα, ένα καλαμπόκι και επτά λάιμ.

Γιατί η Γκουίνεθ Πάλτροου αποφάσισε να τραφεί με 29 δολάρια την εβδομάδα -Τι τρώει [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γκουίνεθ Πάλτροου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ