Νέο εκρηκτικό ζευγάρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέο εκρηκτικό ζευγάρι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και οι δύο δηλώνουν ελεύθεροι. Ο λόγος για τον Τζάστιν Μπίμπερ και την Κένταλ Τζένερ. Όπως όλα δείχνουν όμως, όχι για πολύ.

Οι ίδιοι μάλιστα, πυροδότησαν φήμες για τη μεταξύ τους σχέση, όταν ο 21χρονος τραγουδιστής δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον ίδιο να αγκαλιάζει τρυφερά την τηλεπερσόνα από το Keeping Up With The Kardashians.

Οι δύο τους απολάμβαναν παρέα τον ήλιο στο Λος Άντζελες και στη φωτογραφία, που δε φέρει λεζάντα, φαίνονται να έχουν έρθει πολύ κοντά.

Ο Μπίμπερ είναι σκυφτός πάνω από το 19χρονο μοντέλο που είναι καθισμένο στο έδαφος, τα χείλη του απέχουν ελάχιστα από το λαιμό της Κένταλ, ενώ τα χέρια του είναι γύρω από τη μέση της.

Στο μεταξύ η Κένταλ είναι για μία ακόμα φορά εντυπωσιακή. Φοράει ένα κίτρινο μαγιό και μία μάξι καλοκαιρινή φούστα, ενώ δείχνει και μία άλλη πιο τρυφερή πλευρά του εαυτού της, καθώς στην αγκαλιά της κρατάει ένα κουτάβι.

Νέο εκρηκτικό ζευγάρι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Νέο εκρηκτικό ζευγάρι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζάστιν Μπίμπερ Κένταλ Τζένερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ