Ποτάμι για Κατρούγκαλο: Να δεσμεύσει ο πρωθυπουργός με κώδικα δεοντολογίας την κυβέρνηση - iefimerida.gr

Ποτάμι για Κατρούγκαλο: Να δεσμεύσει ο πρωθυπουργός με κώδικα δεοντολογίας την κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξηγήσεις συνεχίζει να ζητά το Ποτάμι για την υπόθεση του Γιώργου Κατρούγκαλου, καλώντας τον πρωθυπουργό να θέσει κώδικα δεοντολογίας στα μέλη της κυβέρνησής του.

Την ίδια ώρα που Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ ζητούν την αποχώρηση του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη σε ανακοίνωση του υποστηρίζει πως είναι θέμα ηθικής τάξης και ζητά τις απαιτούμενες απαντήσεις.

«Το ζήτημα ηθικής τάξης που ανέκυψε για τον κ. Κατρούγκαλο παραμένει ανοιχτό. Ούτε ο ίδιος ο Υπουργός ούτε κανένας άλλος από την Κυβέρνηση δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής τις οφειλόμενες εξηγήσεις για το πώς θα αντιμετωπίσουν τη σύγκρουση συμφερόντων που συντρέχει στο πρόσωπό του», αναφέρει, αρχικά, η ανακοίνωση του Ποταμιού και συνεχίζει:

«Ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να αναλάβει επιτέλους πρωτοβουλία και να δεσμεύσει τα μέλη της κυβέρνησής του με έναν κώδικα δεοντολογίας. Το Ποτάμι θα συνεχίσει να ζητά εξηγήσεις και να εργάζεται για τη θωράκιση του πολιτικού συστήματος έναντι τέτοιων φαινομένων σύγκρουσης συμφερόντων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ