Aπίστευτο: Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο και του άνοιξε τρύπα εν πτήσει! [εικόνες] - iefimerida.gr

Aπίστευτο: Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο και του άνοιξε τρύπα εν πτήσει! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To χάρο με τα μάτια τους είδαν οι επιβάτες της πτήσης 671 της Icelandair, όταν χτύπησε το αεροσκάφος κεραυνός.

Το Βοeing 757 που απογείωθηκε από το αεροδρόμιο του Ρέικιαβικ της Ισλανδίας με προορισμό το Ντένβερ χτυπήθηκε από κεραυνό την Τρίτη, ο οποίος διαπέρασε το προστατευτικό περίβλημα του αεροσκάφους και άνοιξε μια τρύπα στη μύτη του.

Οι πιλότοι της Icelandair, αφού ακολούθησαν το πρωτόκολλο για παρόμοια περιστατικά, ελέγχοντας όλα τα συστήματα, διαβεβαίωσαν τους επιβάτες ότι το αεροσκάφος λειτουργεί περίφημα και ότι το ταξίδι θα συνεχιζόταν κανονικά.

Οι επιβάτες της πτήσης άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και είδαν ένα έντονο φως. «Ήταν αρκετά τρομακτική εμπειρία» είπε ο μουσικός Νέιθεν Μάξουελ που επέστρεφε στο Ντένβερ με το συγκρότημα The Bunny Gang.

«Στη διάρκεια της απογείωσής του από το Διεθνές Αεροδρόμιο Κέφλαβικ το Boeing 757 που χρησιμοποιείτο στην πτήση 671 της Icelandair χτυπήθηκε από κεραυνό. Το να πλήξει κεραυνός το αεροπλάνο είναι συνηθισμένο φαινόμενο και ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο. Δεν υπήρχε λόγος για περαιτέρω ανησυχία και η πτήση προσγειώθηκε χωρίς πρόβλημα. Το αεροπλάνο αντικαταστάθηκε μόλις προσγειώθηκε και ελέγχεται» ανέφερε η αεροπορική εταιρεία.

Aπίστευτο: Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο και του άνοιξε τρύπα εν πτήσει! [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Aπίστευτο: Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο και του άνοιξε τρύπα εν πτήσει! [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Aπίστευτο: Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο και του άνοιξε τρύπα εν πτήσει! [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροπλάνο πτήση κεραυνός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ