H Ferrari θα αποκτήσει βασικό εξακύλινδρο μοντέλο για «φτωχούς» - iefimerida.gr

H Ferrari θα αποκτήσει βασικό εξακύλινδρο μοντέλο για «φτωχούς»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι παρουσιάσεις νέων super sport μοντέλων που θα κοστίζουν, στην κεντρική Ευρώπη, γύρω στις 150.000 ευρώ και θα ανταγωνίζονται την Porsche 911 turbo που αποτελεί το σημείο αναφοράς αυτής της κατηγορίας τιμής, δεν αφήνουν κανένα αδιάφορο. Ούτε καν τη Ferrari, ειδικά μετά την αλλαγή στην ηγεσία της.

Έτσι, όπως γράφτηκε και στο www.carzine.gr, η πιο διάσημη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου εξετάζει την παρουσίαση ενός νέου βασικού μοντέλου που θα κινείται από έναν V6 –η βάση υπάρχει και είναι αυτός των 3.000 κυβικών της Maserati που κατασκευάζει η Ferrari- με διπλά turbo και θα τοποθετείται σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία τιμής.

Η εμφάνιση της Ferrari των φτωχών προσδιορίζεται καταρχήν για το 2019, ή προς τα τέλη του 2018, επιλογή καθόλου τυχαία, μιας και τότε οι βασικές McLaren 540C και 570S αλλά και η Mercedes AMG GT που επίσης ανήκει σε αυτό τα κλαμπ θα είναι ώριμες για facelift, ενώ η νυν Porsche 911 θα οδεύει προς αλλαγή. Παράλληλα η νέα Ferrari θα μπορούσε να αντικαταστήσει τότε το νυν βασικό μοντέλο της μάρκας, την California, που θα έχει αρκετά χρόνια στην πλάτη της.

H Ferrari θα αποκτήσει βασικό εξακύλινδρο μοντέλο για «φτωχούς» | iefimerida.gr 0
H Ferrari θα αποκτήσει βασικό εξακύλινδρο μοντέλο για «φτωχούς» | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ferrari αυτοκίητο μοντέλο εξακύλινδρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ