Η Μαρία Κορινθίου για τις φήμες χωρισμού με τον Αϊβάζη - iefimerida.gr

Η Μαρία Κορινθίου για τις φήμες χωρισμού με τον Αϊβάζη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το γάμο της με τον Γιάννη Αϊβάζη και τις φήμες περί χωρισμού τους μίλησε η Μαρία Κορινθίου.

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Mega η γνωστή ηθοποιός σχολιάζοντας τα σχετικά δημοσιεύματα είπε: «Δεν ξέρω γιατί βγαίνουν όλα αυτά. Η αφορμή ίσως είναι ένα σχόλιό μας, αλλά τι να κάτσω να πω; Ότι δεν συμβαίνει να τσακωθεί ένα ζευγάρι; Μέσα στα επτά χρόνια σαφέστατα θα έχουμε τσακωθεί, ίσως να έχουμε τσακωθεί και λίγο παραπάνω από όσο πρέπει. Αλλά το λίγο το κάνουν πολύ. Την ειλικρίνειά μου την εκμεταλλεύονται. Πιάνονται από αυτό».

Η Μαρία Κορινθίου απάντησε και για το αν έχουν φτάσει στο σημείο να μείνουν για λίγο χωριστά, μετά από κάποιο καβγά; «Όχι, όχι. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ. Αν συνέβαινε, να είστε σίγουροι πως θα είχαμε χωρίσει. Δεν είναι παιχνιδάκι αυτό, επειδή βασικά υπάρχει ένα παιδί. Τι θα πεις στο παιδί; Ότι έτσι μας ήρθε; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Κορινθίου Γιάννης Αϊβάζης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ