Κύπελλο Ελλάδας: Ηρακλής και Σκόντα Ξάνθη με το βλέμμα στον τελικό - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδας: Ηρακλής και Σκόντα Ξάνθη με το βλέμμα στον τελικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ηρακλής υποδέχεται την Σκόντα Ξάνθη στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας στο «Καυτανζόγλειο». Χωρίς Χουάντερσον ο «Γηραιός», πάνοπλοι οι φιλοξενούμενοι.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλουν να κάνουν σήμερα στις 17:00 Ηρακλής και Σκόντα Ξάνθη. Εκεί δηλαδή που ήδη περιμένει ο Ολυμπιακός μετά τη χθεσινή του επικράτηση επί του Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 3-0 στη Ριζούπολη.

Ο Ηρακλής αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη φέτος στο θεσμό ενώ η παρουσία του στην Football League και η σχεδόν βέβαιη επιστροφή του στα σαλόνια της Super League μέσω των πλέι-οφ, κρίνουν ήδη τη χρονιά επιτυχημένη. Ωστόσο η παρουσία σε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά μετά το 1987 όταν και ηττήθηκε από τον ΟΦΗ, θα αποτελεί μια ακόμη σπουδαία επιτυχία. Εκτός αποστολής έμεινε λόγω τιμωρίας ο βασικός τερματοφύλακας Χουάντερσον.

Από την πλευρά της η Σκόντα Ξάνθη, με πολύ όμορφο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, θέλει να κάνει την υπέρβαση και να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε έναν τελικό Κυπέλλου. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξει την καλύτερη δυνατή 11άδα για την εκτός έδρας αναμέτρηση, στην οποία η θρακιώτικη ομάδα θα έχει και τη βοήθεια των φιλάθλων της που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Πιθανές Συνθέσεις
Ηρακλής:Γιανίκογλου, Μπουκουβάλας, Ζιάμπαρης, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς, Πορτουλίδης, Ινζόγλου, Ρομάνο, Κυριακίδης, Κάσσος, Περόνε.
Σκόντα Ξάνθη:Κυριακίδης, Μπέρτος, Καρυπίδης, Γούτας, Γουάλας, Ομπόντο, Παπαστεριανός, Σολτάνι, Λουσέρο, Κλέιτον, Καπετάνος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηρακλής Σκόντα Ξάνθη Κύπελλο Ελλάδας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ