Τελειώνει άμεσα το θέμα του Λανγκ στον Παναθηναϊκό - Ποιες οι πιθανότητες απόκτησής του - iefimerida.gr

Τελειώνει άμεσα το θέμα του Λανγκ στον Παναθηναϊκό - Ποιες οι πιθανότητες απόκτησής του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι το τέλος του Απριλίου θα έχει γίνει γνωστό αν τελικά ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να αποκτήσει τον Μίκαελ Λανγκ. Ο Ελβετός δεξιός μπακ εκτός από την πρόταση της ελληνικής ομάδας εξετάσει και δύο περιπτώσεις από την Μπουντεσλίγκα, οι οποίες προσφέρουν περισσότερα χρήματα στον άσο της Γκρασχόπερς.

Ο Λανγκ μένει ελεύθερος από τις «ακρίδες» το καλοκαίρι κάτι που σημαίνει ότι μπορεί ήδη να συζητά με όποια ομάδα ο ίδιος επιθυμεί για το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Στον Παναθηναϊκό έχουν θέσει ως πρώτο στόχο την απόκτηση του διεθνούς Ελβετού αμυντικού περιμένοντας τη θετική του απάντηση ωστόσο στη λίστα των Λεωνίδα Βόκολου και Γιάννη Αναστασίου υπάρχουν άλλες δύο περιπτώσεις. Οι πράσινοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν κι άλλοι μνηστήρες για τον Λανγκ, προερχόμενοι από το γερμανικό πρωτάθλημα, με την Φράιμπουργκ να δείχνει το φαβορί για την απόκτησή του.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει εκφράσει μέχρι στιγμής την προτίμησή του, κάτι απόλυτα λογικό αφού ψάχνει να βρει την πιο συμφέρουσα πρόταση για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Στον Παναθηναϊκό πάντως εκφτάζουν την πεποίθηση ότι το θέμα θα λήξει πριν το τέλος του μήνα και αισιοδοξούν ότι ο Λανγκ θα ντυθεί στα πράσινα.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ