Μητσοτάκης: Ο Κατρούγκαλος δεν είναι αξιόπιστος να εισάγει κανένα νομοσχέδιο στη Βουλή - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Ο Κατρούγκαλος δεν είναι αξιόπιστος να εισάγει κανένα νομοσχέδιο στη Βουλή

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθηση ότι ο Γιώργος Κατρούγκαλος δε θα έπρεπε να αναλάβει ποτέ το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εσωτερικών, επανέλαβε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι προκύπτει σύγκρουση συμφέροντος από την προηγούμενη επαγγελματική δραστηριότητα του κ. Κατρούγκαλου και εξαιτίας αυτού, δεν φέρει την αξιοπιστία να εισάγει κανένα νομοσχέδιο στην ελληνική Βουλή.

Αναφερόμενος στο ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα, τόνισε ότι η Ευρώπη είναι μία υπερεθνική ένωση στην οποία η Ελλάδα έχει εκχωρήσει βασικές αρμοδιότητες και ως εκ τούτου η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την κοινή γραμμή στο ζήτημα της Ουκρανίας.

«Για την Ευρώπη, η ουκρανική κρίση είναι απείρως σημαντικότερη από το ελληνικό ζήτημα», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ