Μπάγερν-Ντόρτμουντ: Ντέρμπι για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Μπάγερν-Ντόρτμουντ: Ντέρμπι για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μία χρειάστηκε την παράταση και ένα καταπληκτικό γκολ του Κελ, η άλλη τα πέναλτι και τον ήρωα Μανουέλ Νόιερ. Η Ντόρτμουντ απέκλεισε την Χοφενχάιμ, η Μπάγερν τη Λεβερκούζεν και η κλήρωση της έφερε αντιμέτωπες στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Το μεγάλο ντέρμπι των προημιτελικών του Κυπέλλου Γερμανίας ήταν αυτό ανάμεσα στη Λεβερκούζεν και την Μπάγερν. Και ως ντέρμπι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Μια ημέρα μετά τη δύσκολη πρόκριση της Ντόρτμουντ επί της Χόφενχαϊμ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα χρειάστηκε τα πέναλτι και την καθοριστική παρέμβαση του Νόιερ για να αποκλείσει τις «ασπιρίνες» και να προκριθεί στα ημιτελικά. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε ισόπαλη με τον Λεβαντόφσκι να σκοράρει αλλά τον διαιτητή να ανακαλύπτει φάουλ ενώ στην αμέσως επόμενη επίθεση ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μπελαράμπι. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου ο Νόιερ έσωσε σε δύο περιπτώσεις την ομάδα του και το ίδιο έκανε και στη διαδικασία των πέναλτι αποκρούοντας την εκτέλεση του Ντρίμιτς. Τελικά η Μπάγερν επικράτησε 5-3 και η κλήρωση την έφερε αντιμέτωπη με την Ντόρτμουντ ενώ στο άλλο ζευγάρι η Βόλφσμπουργκ θα αντιμετωπίσει την Μπίλεφελντ, η οποία απέκλεισε την Γκλάντμπαχ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάγερν Ντόρτμουντ Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ