Είσαι όμορφη ή συνηθισμένη; Οι γυναίκες απαντούν χωρίς αυτοπεποίθηση [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Είσαι όμορφη ή συνηθισμένη; Οι γυναίκες απαντούν χωρίς αυτοπεποίθηση [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν ζητούσαν από τις γυναίκες να περιγράψουν τον εαυτό τους, θα έλεγαν πως είναι όμορφες; Η απάντηση είναι πως όχι, με τις περισσότερες να χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους ως συνηθισμένες.

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας Dove, το 96% των γυναικών θα έβαζε τον εαυτό του στην κατηγορία «συνηθισμένος», αν είχε να επιλέξει ανάμεσα σε αυτό και στο «όμορφο».

Στην έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στο Σάο Πάολο, το Δελχί, τη Σαγκάη, το Σαν Φρανσίσκο και το Λονδίνο, δόθηκε στις γυναίκες η πολύ απλή επιλογή για το εάν θα έμπαιναν σε πόρτα που έγραφε «ομορφος» ή «συνηθισμένος».

Είσαι όμορφη ή συνηθισμένη; Οι γυναίκες απαντούν χωρίς αυτοπεποίθηση [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των γυναικών δεν περιγράφουν τους εαυτούς τους ως «όμορφη», το 80% αυτών συμφωνεί ότι κάθε γυναίκα έχει κάτι που την καθιστά όμορφη. Είναι καιρός οι γυναίκες να αρχίσουν να σκέφτονται διαφορετικά αυτή τους την επιλογή», τονίζει ο Στιβ Μάιλς, Senior Editor της Dove.

Η εταιρία προτρέπει τις γυναίκες να μάθουν να αισθάνονται όμορφες, καθώς αυτό θα τους κάνει να λάμπουν και να έχουν θετική ενέργεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Dove έρευνα όμορφη ή συνηθισμένη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ