Ξανά χωρίς Σπανούλη ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Ξανά χωρίς Σπανούλη ο Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα δώσει το «παρών» στον τελευταίο αγώνα του Ολυμπιακού στο Top-16 κόντρα στην Νίνζι. Ο Έλληνας άσος των ερυθρόλευκων δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα (8/4) και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον απέκλεισε από την αποστολή.

Ο Σπανούλης δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα τραυματισμού του ωστόσο βρίσκεται κοντά στο δρόμο της επιστροφής. Η τελευταία αγωνιστική δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο για τον Ολυμπιακό και για το λόγο αυτό ο Έλληνας γκαρντ δεν θέλησε να ρισκάρει τη συμμετοχή του. Άλλωστε στόχος της τεχνικής ηγεσίας των ερυθρόλευκων είναι να έχουν έτοιμο τον Σπανούλη στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας, τα οποία ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα.

Μαζί με τον Σπανούλη θα απουσιάσει και ο Οθέλο Χάντερ ενώ επιστρέφει μετά από σχεδόν 1,5 μήνα ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στον ώμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ