Αισιοδοξία κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για Βελιγράδι - «Τελικός» χαρακτηρίστηκε το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα - iefimerida.gr

Αισιοδοξία κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για Βελιγράδι - «Τελικός» χαρακτηρίστηκε το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ήττα από την Άλμπα Βερολίνου την προηγούμενη εβδομάδα έφερε τον Παναθηναϊκό μπροστά σε έναν «τελικό». Η ομάδα του Ντούσαν Ιβάνοβιτς χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα ή ήττα της Άλμπα στο Βερολίνο από την Μακάμπι. Οι «πράσινοι» κρατούν την τύχη στα χέρια τους και κατά την αναχώρησή του, εμφανίστηκαν αποφασισμένοι για τη νίκη.

Με την αισιοδοξία να κυριαρχεί στις... αποσκευές τους αναχώρησαν παίκτες και τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού για το Βελιγράδι όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν αδιάφορο βαθμολογικά Ερυθρό Αστέρα. Η ήττα από την Άλμπα Βερολίνου την προηγούμενη εβδομάδα θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή της ομάδας στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας με τον Εστεμπάν Μπατίστα να χαρακτηρίζει «τελικό» την αναμέτρηση.

«Είναι ένας τελικός για εμάς και ο μοναδικός τρόπος για να πετύχουμε το στόχο μας. Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει να χάσει, ούτε και να κερδίσει τίποτα. Ξέρουμε, όμως, πως είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας για εκείνους» τόνισε αρχικά ο σέντερ του τριφυλλιού και στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για το πως θα αντιμετωπίσει τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. «Προσωπικά είμαι έτοιμος να σπρώξω τον Μαριάνοβιτς έξω από τη ρακέτα. Δεν είναι, όμως, μόνο δικό μου θέμα η αντιμετώπισή του. Απαιτείται ομαδική δουλειά στην άμυνα. Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τον Μαριάνοβιτς και τους υπόλοιπους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα. Επαναλαμβάνω ότι είναι ένας τελικός για εμάς αφού αν θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί στην Ευρωλίγκα θα πρέπει να κερδίσουμε. Εκεί είναι και η μοναδική μας συγκέντρωση αυτή τη στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ