Ανανέωση για το Mitsubishi Outlander - iefimerida.gr

Ανανέωση για το Mitsubishi Outlander

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανανεωμένη έκδοση του μεσαίου SUV της Mitsubishi, του Outlander, παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες στην έκθεση της Νέας Υόρκης και πέρα από την τόνωση της εικόνας του, ενσωματώνοντας στοιχεία από πρωτότυπα της ιαπωνικής εταιρείας, δείχνει και το δρόμο που θα ακολουθήσει σχεδιαστικά τα επόμενα χρόνια.

Εκτός από τις αισθητικές υπάρχουν και αλλαγές ουσίας, με ενισχύσεις στο πλαίσιο και βελτιωμένη άνεση από την ανάρτηση, καθώς και καλύτερη μόνωση για χαμηλότερο επίπεδο θορύβου στην καμπίνα. Ανανεωμένο είναι και το εσωτερικό, ενώ εμπλουτισμένος είναι και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας με ηλεκτρονικά συστήματα νέας γενιάς συστήματα.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε πως από το Μάιο θα διατίθεται και στην Ελλάδα το υβριδικό Outlander PHEV που συνδυάζει ένα τετρακύλινδρο σύνολο βενζίνης 2.000 κυβικών με 2 ηλεκτροκινητήρες. Η συνδυαστική του ισχύς φτάνει τα 203 άλογα, ενώ μπορεί να κινηθεί ηλεκτρικά για μέχρι και 52 χιλιόμετρα (συνολική αυτονομία 880 χιλιόμετρα).

Ανανέωση για το Mitsubishi Outlander | iefimerida.gr 0
Ανανέωση για το Mitsubishi Outlander | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο έκθεση Νέα Υόρκη Mitsubishi
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ