Το πρώτο ταξίδι της Πρώτης Κυρίας Περιστέρας Μπαζιάνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πρώτο ταξίδι της Πρώτης Κυρίας Περιστέρας Μπαζιάνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουμε συνηθίσει τον πρωθυπουργό να συνοδεύεται από τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα. Αυτή τη φορά η Πρώτη Κυρία της χώρας τον συνοδεύει στη Μόσχα.

Οι Ρώσοι υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την Πρώτη Κυρία της Ελλάδας και στην τελετή υποδοχής την περίμενε μια αγκαλιά λευκά λουλούδια.

Το πρώτο ταξίδι της Πρώτης Κυρίας Περιστέρας Μπαζιάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οπως επιβάλλει το πρωτόκολλο, η Μπέττυ Μπαζιάνα επέλεξε να μείνει πίσω για μερικά λεπτά. Ο Αλέξης Τσίπρας κατέβηκε μόνος, συνοδευόμενος αρχικά αποκλειστικά και μόνο από τους υπουργούς Νίκο Κοτζιά, Παναγιώτη Λαφαζάνη, Νάντια Βαλαβάνη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη.
Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα ακολούθησε και όταν κατέβηκε από το πρωθυπουργικό αεροσκάφος την περίμενε μια αγκαλιά λουλούδια, τα οποία δεν αποχωρίστηκε στιγμή, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Το πρώτο ταξίδι της Πρώτης Κυρίας Περιστέρας Μπαζιάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περιστέρα Μπαζιάνα πρώτο ταξίδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ