Ο Τατσόπουλος «αποκαλύπτει» απόσπασμα του... best seller γνωστού υπουργού με τίτλο «Και οι κουκουλοφόροι έχουν ψυχή» - iefimerida.gr

Ο Τατσόπουλος «αποκαλύπτει» απόσπασμα του... best seller γνωστού υπουργού με τίτλο «Και οι κουκουλοφόροι έχουν ψυχή»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mε σκωπτική διάθεση, λίγες ώρες μετά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, ο Πέτρος Τατσόπουλος «δημοσιεύει» απόσπασμα ενός φανταστικού βιβλίου με τίτλο «Και οι Κουκουλοφόροι έχουν ψυχή» που ... αποδίδει στον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο.

Γράφει στο facebook σε μια ανάρτηση παρωδία:
" ΄Ενα μαργαριταρένιο δάκρυ κύλησε και μούσκεψε τη μάλλινη κουκούλα του. ΄Ηταν το τρίτο γιωταχί που έκαιγε σ' ένα μήνα. Σε κανένα κατινοδικείο δεν θα έβγαινε μεσημεριάτικα για να το καυχηθεί. Σε καμία βρωμοφυλλάδα δεν θα φωτογραφιζόταν. Θυμόταν τα λόγια του μακαρίτη του πατέρα του, του κυρ-Θόδωρου, του πυροσβέστη: ¨Οι αληθινοί ήρωες είναι πάντοτε χαμηλών τόνων¨. Βαθιά μέσα του, ναι, ήταν σίγουρος. Από εκεί ψηλά, τον Παράδεισο των Καθημερινών Ανθρώπων, ο κυρ-Θόδωρος τον κοιτούσε τώρα με υπερηφάνεια".
[Απόσπασμα από το νέο best seller του Νίκου Παρασκευόπουλου "Και οι Κουκουλοφόροι ΄Εχουν Ψυχή"]

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ