Στην Ριζούπολη ο Ολυμπιακός για το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στον Απ. Σμύρνης - iefimerida.gr

Στην Ριζούπολη ο Ολυμπιακός για το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στον Απ. Σμύρνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για ημιτελικό Κυπέλλου, αλλά και για «μονομαχία» με ξεκάθαρο φαβορί αναφορικά με την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί στο «Γ. Καμαράς» στις 19:00 (OTEsport 1) τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ 29 ή 30 Απριλίου θα διεξαχθεί η ρεβάνς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Εκτός αποστολής των «ερυθρόλευκων» είναι οι Αφελάι, Κασάμι, Αυλωνίτης και ο Μέγερι που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Περέιρα σκέφτεται να χρησιμοποιήσει δίδυμο στην επίθεση Χάρα-Μπενίτες. Πιο πιθανό μοιάζει πάντως το ενδεχόμενο να ξεκινήσει μόνο τον δεύτερο. Ο Απόλλων Σμύρνης (συμμετέχει και στα πλέι οφ ανόδου στην Super League) θέλει να ζήσει ημέρες 1967, όταν και επικράτησε 2-0 της ομάδας του Πειραιά στα προημιτελικά του Κυπέλλου, αφήνοντας τον εκτός συνέχειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ