Μπαλτάς: Να μην ακολουθήσουν τα πανεπιστήμια την απόφαση του ΣτΕ - iefimerida.gr

Μπαλτάς: Να μην ακολουθήσουν τα πανεπιστήμια την απόφαση του ΣτΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το Πάσχα θα κατατεθεί νέο νομοσχέδιο και για τις μετεγγραφές στα Πανεπιστήμια δήλωσε ο υπουργός Παιδείας κ. Αρ. Μπαλτάς. Όπως είπε στον Αντ1 θα εφαρμοστούν εισοδηματικά κριτήρια για τις μετεγγραφές φοιτητών.

Ως «τρελή» χαρακτήρισε την κατάσταση με τις μετεγγραφές των φοιτητών ο υπουργός Παιδείας, Αριστείδης Μπαλτάς, μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει αντισυνταγματικό το νομοθετικό πλαίσιο που εφαρμόζεται από το προηγούμενο έτος.

Ο ίδιος πρότεινε στα πανεπιστήμια να μην ακολουθήσουν την απόφαση του ΣτΕ, καθώς ισχυρίζεται ότι αυτή ισχύει μόνο για μερικές συγκεκριμένες σχολές και όχι για το σύνολο των ιδρυμάτων. Απηύθυνε έκκληση στις Αρχιτεκτονικές Σχολές Αθηνών και Θεσσαλονίκης να τηρήσουν τις φετινές μετεγγραφές, ανακαλώντας τις προσφυγές τους στο ΣτΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ