Ενα άκρως ειρωνικό σκίτσο φιλοξενεί το Tagesspiegel με αφορμή την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα και την συνάντησή του, την Τετάρτη με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.
Ο γνωστός σκιτσογράφος Klaus Stuttmann με το σατιρικό του πενάκι, καυτηριάζει την οικονομική κατάσταση Ελλάδας και Ρωσίας.
Εμφανίζει τον Αλέξη Τσίπρα και τον Βλαντιμίρ Πούτιν ντυμένους με κουρέλια και μπαλώματα. Ο τίτλος είναι «Η Ελλάδα στη Μόσχα» και ο Ελληνας Πρωθυπουργός τείνει ένα τενεκεδάκι στον επίσης πάμπτωχο και κουρελή Ρώσο πρόεδρο, από τον οποίο ζητιανεύει: «Εχεις να μου δώσεις κανένα ευρώ;».
![Το ειρωνικό σκίτσο με τους κουρελήδες Τσίπρα-Πούτιν που σαρώνει το διαδίκτυο [εικόνα] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/tsipras_putin.jpeg?itok=CRWuAmkF)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο