Παναθηναϊκός: Αναστασίου και επίσημα μέχρι το 2018 [εικόνες] - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Αναστασίου και επίσημα μέχρι το 2018 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζει στον πάγκο του Παναθηναϊκού μέχρι το 2018 ο Γιάννης Αναστασίου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», που ανέλαβε την ομάδα το καλοκαίρι του 2013, υπέγραψε μέχρι το 2018 και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. Μάλιστα, γίνεται ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία των «πράσινων», ενώ αυξάνονται και οι απολαβές του.

Στις πρώτες του δηλώσεις, έκανε λόγο για «αλλαγή επιπέδου για να γίνουμε καλύτεροι», βάζοντας τους στόχους για τη νέα σεζόν. Μετά τον Αναστασίου, θα ακολουθήσει ο Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος θα υπογράψει για έναν ακόμη χρόνο. Οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και μένουν μόνο τα τυπικά.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Αναστασίου για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος θα παραμείνει πλέον στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018».

Η δήλωση του Αναστασίου:

«Είμαι χαρούμενος για τη συνέχεια της συνεργασίας μου με το Σύλλογο. Το σημαντικό είναι να συνεχιστεί η φιλοσοφία μας, αυτό που ξεκινήσαμε πριν από δυο χρόνια και ο στόχος πλέον είναι να ανέβουμε επίπεδο και να γίνουμε καλύτεροι! Όχι πολλά λόγια, μόνο δουλειά τώρα…», δήλωσε ο Αναστασίου μετά τις σημερινές υπογραφές, στα γραφεία της ΠΑΕ.

Η πρωτότυπη φωτογράφιση

Μετά το τέλος των υπογραφών και της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ο Γιάννης Αναστασίου έκανε μια πρωτότυπη φωτογράφιση στην «πράσινη» ΠΑΕ, κάτι που δεν συνηθίζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παναθηναϊκός: Αναστασίου και επίσημα μέχρι το 2018 [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Παναθηναϊκός: Αναστασίου και επίσημα μέχρι το 2018 [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Παναθηναϊκός: Αναστασίου και επίσημα μέχρι το 2018 [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Παναθηναϊκός: Αναστασίου και επίσημα μέχρι το 2018 [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ