Κίνδυνος να χάσει τον Νομπόα ο ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ - iefimerida.gr

Κίνδυνος να χάσει τον Νομπόα ο ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να μην έχει στη διάθεσή του τον Κριστιάν Νομπόα στα πλέι-οφ της Super League ή τουλάχιστον σε κάποιους αγώνες. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή του μέσου του Δικεφάλου του βορρά στο Κόπα Αμέρικα με τη φανέλα του Εκουαδόρ.

Η διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής ξεκινά στις 11 Ιουνίου στη Χιλή ωστόσο ο Νομπόα θα πρέπει να ενσωματωθεί αρκετές μέρες νωρίτερα στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του προκειμένου να λάβει μέρος στην προετοιμασία. Μιλώντας μάλιστα στον Τύπο του Εκουαδόρ, τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει πρώτα μια συνεννόηση με τον ομοσπονδιακό τεχνικό ώστε να μάθει πότε ακριβώς θα πρέπει να αναχωρήσει από την Ελλάδα.

«Είχαμε μια κουβέντα με τον προπονητή, Γιώργο Γεωργιάδη, και ανακαλύψαμε πως υπάρχει πρόβλημα. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, ο πρώτος προκρίνεται απευθείας στο Champions League αλλά ο δεύτερος, ο τρίτος, ο τέταρτος και ο πέμπτος μπαίνουν σε ένα μίνι πρωτάθλημα, που καθορίζει ποιος θα βγει στα προκριματικά του Champions League και ποιος στο Europa League. Δεν ξέρω αν θα είμαι με την ομάδα μου σε αυτά τα παιχνίδια. Το Σάββατο είπα στον προπονητή πως δεν εξαρτάται από εμένα και πως θα πρέπει να μιλήσω με το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νομπόα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νομποα ΠΑΟΚ Κόπα Αμέρικα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ