Ο απίστευτος λόγος της επίθεσης στο βαν του OTE TV -Παραμένει στο νοσοκομείο ο ένας τεχνικός - iefimerida.gr

Ο απίστευτος λόγος της επίθεσης στο βαν του OTE TV -Παραμένει στο νοσοκομείο ο ένας τεχνικός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον λόγο για τον οποίο οι οπαδοί του Ηρακλή επιτέθηκαν στο τηλεοπτικό συνεργείο του OTE TV αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών, Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε στον Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και αποκάλυψε ότι το πρωί της ημέρας του αγώνα οι τεχνικοί που έστηναν τον εξοπλισμό έξω από το Καυτανζόγλειο για την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα Ηρακλή-Λάρισας προσπάθησαν να σώσουν έναν κύριο με μπουφάν του ΠΑΟΚ, ο οποίος έτρεχε στο γήπεδο και δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες.

«Αυτό το περιστατικό έγινε πολλές ώρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Οι τεχνικοί που ήταν εκεί αντιλήφθηκαν το επεισόδιο με έναν που έτρεχε στο γήπεδο. Στις 11.30 το πρωί ένας κύριος με μπουφάν του ΠΑΟΚ έκανε τζόκινγκ. Του όρμησαν δυο άτομα και έτσι ξεκίνησε η φασαρία. Οι δικοί μας άνθρωποι που ήταν στο γήπεδο και είχαν ξεκινήσει να απλώνουν τα καλώδια και να στήνουν τις κάμερες αντιλήφθηκαν το επεισόδιο και πήγαν εκεί να ηρεμήσουν τα πράγματα. Τους χώρισαν και τελείωσε το επεισόδιο» τόνισε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Μετά από λίγο όρμησαν 30 άνθρωποι μέσα στο βαν μας και χτυπούσανε όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Ο ένας από τους δυο που συμμετείχε στο επεισόδιο πρέπει να πήρε τηλέφωνο και σε άλλους και ορμήσαν στους εργαζομένους του ΟΤΕ, ο ένας είναι στο νοσοκομείο. Έγιναν και κάποιες ζημιές στο βαν. Ο ένας από τους τεχνικούς πήγε στο νοσοκομείο για αξονική και ο άλλος θα ξαναπάει μάλλον και σήμερα γιατί έχει ζαλάδες. Από εδώ και στο εξής θα πάρουμε μέτρα για την σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων μας. Αυτό το περιστατικό έγινε πριν καν ξεκινήσει να μαζεύεται ο κόσμος. Μας ενδιαφέρει να μην κινδυνεύει οποιαδήποτε στιγμή κάποιος εργαζόμενός μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηρακλής επίθεση ote tv
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ